Αθλητισμός

Απέρριψε ο ΕΣΑΚΕ την ένσταση της Κηφισιάς

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νέας Κηφισιάς ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων κατέθεσε ένσταση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τους "πράσινους".

Οι άνθρωπο της Νέας Κηφισιάς ισχυρίζονται ότι δεν έπρεπε να ανανεωθεί ο χρόνος μετά το άστοχο τρίποντο του Έι Τζέι Σλότερ στο 1'30" για τη λήξη (σ.σ. με τον δείκτη του σκορ στο 66-69), τονίζοντας πως το σουτ δεν είχε βρει στεφάνη και ως εκ τούτου, είναι ως μη γενόμενη η φάση που ακολούθησε.

Παράλληλα αναφέρουν ότι ο Παππάς πατούσε τη γραμμή την ώρα που πάσαρε στον Μπατίστα, ο οποίος εν συνεχεία κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ από τον Ψαθά.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της Νέας Κηφισιάς, ως απαράδεκτη. Αναλυτικά η απόφαση: "Απορρίπτεται η ένσταση της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., της 26-1-2015, ως απαράδεκτη".

Χρηματικό πρόστιμο στους "πράσινους"

Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 800 ευρώ για χρήση καπνογόνου στον συγκεκριμένο αγώνα. "Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝAΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση ενός καπνογόνου) πρόστιμο 800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Α.Ε.Ν ΚΗΦΙΣΙΑΣ της 26-1-2015".

Σχόλια