default-image

Δεν πάει Τούμπα ο Μαρινάκης

Ποδόσφαιρο
Δεν πάει Τούμπα ο Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα να διεξάγεται σε δέκα ημέρες, όμως οι συζητήσεις για τα μέτρα ασφαλείας ήδη ξεκίνησαν. Στην πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το εν λόγω θέμα το παρών στη σύσκεψη έδωσαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού παρέστησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας, Κώστας Ζαχαρόπουλος και ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπά.

Συνολικά το κλίμα ήταν καλό, με εξαίρεση το ότι ανέβηκαν οι τόνοι όταν η πλευρά των «ερυθρόλευκων» ζήτησε να μην εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο ούτε ο οπαδός που δίνει τον ρυθμό στην εξέδρα της Τούμπας πριν από το ματς, ούτε κι αυτός που είχε ρίξει τους… γαύρους στον πάγκο του Ολυμπιακού πριν από τον περυσινό αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Κατά τα λοιπά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεσμεύτηκαν πως θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να ανταποδώσουν τη φιλοξενία που επεφύλαξαν οι Πειραιώτες στο ματς του πρώτου γύρου.

Όσο για τους φιλοξενούμενους, ζήτησαν την παρουσία εισαγγελέων μέσα και έξω από το γήπεδο της Τούμπας αλλά και τη μέγιστη αστυνομική δύναμη κατά την άφιξη, την παραμονή και την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το γήπεδο της Τούμπας, κάτι που αποτελεί τη συνήθη διαδικασία.

Να σημειωθεί πως από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να παρακολουθήσει το ματς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News