default-image

Για το εισιτήριο στην 8άδα ΑΕΚ- Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Για το εισιτήριο στην 8άδα ΑΕΚ- Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα (17:00) στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει στα προημιτελικά, και θα κρατήσει ζωντανό το όνειρό της για επιτυχία στο θεσμό του Κυπέλλου.

Αρκετές ομάδες της Superleague έχουν ήδη αποχωρήσει από το θεσμό του Κυπέλλου. Τρεις από τη Football League βρίσκονται στα προημιτελικά και η ΑΕΚ θέλει να γίνει η τέταρτη και έτσι να αυξήσει τις πιθανότητές της για να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του θεσμού που θα φέρει και την Ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Πριν από μία εβδομάδα, απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 επί της Κέρκυρας εκτός έδρας και το μόνο που χρειάζεται να κάνει, είναι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά για τον Τραϊανό Δέλλα, εκτός είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, όπως και οι Αμπλαγιέ Φαγέ και Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Κατά τα άλλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος είναι κανονικά στην αποστολή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Ντούνης Π, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς

Από την πλευρά της η Κέρκυρα θέλει να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στα προημιτελικά αφήνοντας εκτός της Ένωση. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Ναγιάρ και Ζουμπουλάκη, ενώ οι Ντιόγκο, Γκόμες και Κρητικός συμπεριλήφθησαν κανονικά στα πλάνα του.

Στην αποστολή της Κέρκυρας συμμετέχουν οι: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Παρασκευαϊδης και Σιόντης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News