default-image

«Διπλός» Αντετοκούνμπο στο All Star Game

Μπάσκετ
«Διπλός» Αντετοκούνμπο στο All Star Game

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή παρουσία θα έχει φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game του ΝΒΑ καθώς θα πάρει μέρος τόσο στο διαγωνισμό καρφωμάτων όσο και σε αυτό των Rising Stars.

Μετά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ο άσος των Μπακς επελέγη από τους βοηθούς προπονητές του ΝΒΑ να λάβει μέρος στον αγώνα των Rising Stars, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίοι πρωτοετείς και δευτεροετείς του πρωταθλήματος. Φέτος οι ομάδες χωρίστηκαν σε παίκτες από τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο Μπρούκλιν.

Την ομάδα των ΗΠΑ απαρτίζουν οι Τρέι Μπερκ (Τζαζ), Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (Πίστονς), Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (Σίξερς), Ζακ ΛαΒίν (Τίμπεργουλβς), Σαμπάζ Μουχάμαντ (Τίμπεργουλβς), Νέρλενς Νόελ (Σίξερς), Βίκτορ Ολαντίπο (Μάτζικ), Έλφριντ Πέιτον (Μάτζικ), Μέισον Πλάμλι (Νετς) και Κόντι Ζέλερ (Χόρνετς) με προπονητή τον Άλβιν Τζέντρι των Ουόριορς.

Πέραν του Αντετοκούνμπο, στην ομάδα των μη Αμερικανών επελέγησαν ο Νεοζηλανδός Στίβεν Άνταμς (Θάντερ), ο Κροάτης Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Νετς), ο Σενεγαλέζος Γκόργκι Ντιένγκ (Τίμπεργουλβς), ο Αυστραλός Ντάντε Έξουμ (Τζαζ), ο Γάλλος Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ), ο Ισπανός Νίκολα Μίροτιτς (Μπουλς), ο Καναδός Κέλι Όλινικ (Σέλτικς), ο Γερμανός Ντένις Σρέντερ (Χοκς) και ο Καναδός Άντριου Γουίγκινς (Τίμπεργουλβς), ενώ προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κένι Άτκινσον των Χοκς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News