default-image

Ως δανεικός στη Μίλαν ο Μποκέτι

Ποδόσφαιρο
Ως δανεικός στη Μίλαν ο Μποκέτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως δανεικό απέκτησε τον Σαλβατόρε Μποκέτι η Μίλαν από τη Σπάρτακ Μόσχας με τη συνεργασία των δύο πλευρών να έχει ισχύ ως το καλοκαίρι.

Ο 28άχρονος κεντρικός αμυντικός πήγε στο Μιλάνο το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης πέρασε ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Μποκέτι έχει 5 συμμετοχές με την εθνική Ιταλίας και έκανε δύο σπουδαίες χρονιές με την φανέλα της Τζένοα από το 2008 μέχρι το 2010.

Ακολούθησε η μεταγραφή στην Ρουμπίν Καζάν (με 15.000.000 ευρώ), στην οποία έμεινε μέχρι το 2013, όταν και πήγε στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Είναι δεδομένο πως η Μίλαν χρειαζόταν στόπερ και μάλιστα είναι πλέον ο μοναδικός Ιταλός κεντρικός αμυντικός στο ρόστερ της. Υπάρχουν οι Μεξές, Σαπάτα, Αλέξ και Ραμί, ενώ Ιταλοί είναι Μπονέρα και Τζακάρντο, οι οποίοι όμως δεν είναι "καθαρά" στόπερ, αλλά αποτελούν γενικά εναλλακτικές λύσεις.

Μεταγραφικά αυτόν τον Ιανουάριο η Μίλαν κινείται ιταλικά, αυτή είναι η λύση στην οικονομική της κρίση. Πήρε Αλέσιο Τσέρτσι, Σαλβατόρε Μποκέτι και προσπαθεί να πάρει Ματία Ντέστρο και Λούκα Αντονέλι (έχει πάρει βέβαια και τον Ισπανό, Σούσο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News