default-image

Δοκιμάζονται στο Λασίθι οι Μικτές

Αθλητισμός
Δοκιμάζονται στο Λασίθι οι Μικτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύο μήνες περίπου, καθώς τα προηγούμενα παιχνίδια είχαν γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, οι Μικτές ομάδες επιστρέφουν στη δράση, με τα πρώτα τους παιχνίδια για το 2015.

Οι Μικτές Παίδων και Νέων Ηρακλείου φιλοξενούνται από το Λασίθι, σε αναμετρήσεις που θα γίνουν στο γήπεδο Κριτσάς, ενώ στην Επισκοπή θα παίξουν Ρέθυμνο-Χανιά. Οι ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣΗ, Δημήτρης Τριβιζαδάκης για τους Νέους και Γιάννης Μπασκάκης για τους Παίδες, ανακοίνωσαν τις 18άδες των ομάδων, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣΗ, για να αναχωρήσουν με πούλμαν για το Λασίθι.

Αναλυτικά οι αποστολές των Μικτών ΕΠΣΗ:

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Τοψής, Βασιλάκης, Μαρκάκης, Αγγελάκης, Δασκαλάκης, Κλινάκης, Ξυλούρης, Μακρυγιαννάκης, Χρηστάκης, Γιαλαμάς, Βράνος, Αστυρακάκης, Βιτσαξάκης, Φαζάκης, Ξενοκτιστάκης, Μαυρής, Γραμματικάκης, Ψαράκης.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Χιώτης, Κατσικαλάκης, Γιαλιτάκης, Σταυρακάκης, Χαϊντίνι, Λέσι, Σταματάκης, Παπαδάκης, Αλεξάκης, Δολαψάκης, Κουρίνος, Τζωρτζάκης, Καλαϊτζάκης, Μαρινάκης, Νοικοκυράκης, Μακρυγιαννάκης, Γκογκόσης, Ψαρράς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των σημερινών αναμετρήσεων είναι:

Παίδες (13:00)

Λασίθι-Ηράκλειο (γήπ. Κριτσάς): Σωτηριάδης, Κοκκινάκης, Πάγκαλος (Λασιθίου).

Ρέθυμνο-Χανιά (γήπ. Επισκοπής): Χαραλαμπάκης, Βισκαδούρος (Ηρακλείου), Μίαρης (Ρεθύμνου).

Νέοι (15:00)

Λασίθι-Ηράκλειο (γήπ. Κριτσάς): Κοκκινάκης, Σωτηριάδης, Πάγκαλος (Λασιθίου).

Ρέθυμνο-Χανιά (γήπ. Επισκοπής): Βισκαδούρος, Χαραλαμπάκης (Ηρακλείου), Μίαρης (Ρεθύμνου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News