default-image

Ερίζουν για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Αθλητισμός
Ερίζουν για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη είναι η σημερινή ημέρα για το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, καθώς θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του φετινού τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Σε Ατσαλένιο και Γάζι αναμένεται να γίνουν σπουδαίες αναμετρήσεις και οι τέσσερις μονομάχοι θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στο στόχο τους.

Στο Ατσαλένιο, ο ΠΟΑ και η Μινωική έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το ισόπαλο 0-0 στο γήπεδο Πανεπιστημίου και σήμερα θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους. Ο ΠΟΑ, ως γηπεδούχος, θέλει να εκμεταλλευτεί την ανίκητη έδρα του, ενώ η Μινωική πάει για να κοιτάξει στα μάτια τους «πράσινους» και να διεκδικήσει την πρόκριση με όσες πιθανότητες της αναλογούν.

Στο Γάζι, το Αθλόπολις που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 στον πρώτο αγώνα από τις Μοίρες, αλλά είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι του τελικού. Βέβαια, μετά τη νίκη τους, οι Μεσαρίτες είναι αυτοί που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες τους, έχοντας το προβάδισμα.

Αναλυτικά οι διαιτητές των σημερινών ημιτελικών:

Σήμερα (14:30)

ΠΟΑ-Μινωική (γηπ. ΠΟΑ): Στραντζαλίδης, Μαυρουδής, Μερκουλίδης, 4ος διαιτητής: Μουρτζάκης, παρ. διαιτησίας: Βιδάκης, παρ. αγώνα: Τσιχλάκης.

Αθλόπολις-Μοίρες (γηπ. Αλμυρού): Φουκάκης, Σφακιανάκης Μ.Μ., Βασάκης, 4ος διαιτητής: Παπαδάκης, παρ. διαιτησίας: Μαστορίδης, παρ. αγώνα: Νησσωτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News