default-image

Άφησε εκτός κυπέλλου τον Αστέρα ο Ηρακλής

Αθλητισμός
Άφησε εκτός κυπέλλου τον Αστέρα ο Ηρακλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκριση για τον Ηρακλή στους ''8'' του κυπέλλου. Ο Γηραιός νίκησε 1-0 στο ''Θ. Κολοκοτρώνης'' τον Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Ρομάνο (56'), εκμεταλλεύτηκε το 1-1 του πρώτου ματς και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στη ρεβάνς με τον Ηρακλή, ενώ ο Γηραιός ξεκίνησε το παιχνίδι με όλα τα δυνατά του χαρτιά. Το ματς όμως δεν είχε καλό ρυθμό και πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος. Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Κυριακίδη. Ο Αστέρας ανέβασε στροφές προς το τέλος του ημιχρόνου και είχε ευκαιρίες με τους Μπαράλες και Μπαντιμπανγκά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως πιο ορεξάτες και ο Αστέρας απείλησε με τον Μπαράλες στο 46'. Στο 56' όμως ο Κυριακίδης έβγαλε έξυπνα τον Ρομάνο απέναντι στον Κοσίτσκι, εκείνος τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Το γκολ αυτό ξύπνησε τους γηπεδούχους, που αύξησαν την πίεσή τους. Με την είσοδό του ο Πάρα έγινε αρκετά αισθητός στην άμυνα του Ηρακλή, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με τον Αστέρα να πολιορκεί τα καρέ του Χουάντερσον, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει στο γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτοκό, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τιε Μπι (59' Πάρα), Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ (65' Ρόλε), Μπαντιμπανγκά (46' Τσοκάνης), Μπαράλες

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (88' Λουκίνας), Σαραμάντας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Τσιλιανίδης (46' Τσιλιγκίρης), Ιντζόγλου, Ζιάμπαρης, Περόνε, Ρομάνο, Κυριακίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News