Αθλητισμός

Αναστόπουλος: "Πιθανόν νέα πρόσωπα με Ατρόμητο"

Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, ο ΟΦΗ στρέφει το μυαλό του στο πρωτάθλημα και τη συνέχεια των δύσκολων υποχρεώσεών του, με το Νίκο       Αναστόπουλο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ο ΟΦΗ με νέα πρόσωπα στο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ατρόμητο...

Οι δηλώσεις Αναστόπουλου:

«Όπως έχω τονίσει παλαιότερα το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ο ΟΦΗ έχει ιστορία. Προκριθήκαμε με δυο νίκες, περνώντας στους 8. Από την άλλη πλευρά στην κατάσταση που βρισκόμαστε προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα μπράβο για την πρόκριση και συνεχίζουμε.

Πλέον η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα. Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με τον Μερέμπα και από αύριο κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αφενός δεν έχουμε λύσεις και αφετέρου το κύπελλο δεν είναι βασικός στόχος αλλά δεν αδιαφορούμε λόγω της ιστορίας του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει πάντα δυο στόχους.

Αύριο, μεθαύριο θα είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές. Θα χρειαστούμε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Πιθανόν και να έχουμε νέα πρόσωπα με τον Ατρόμητο. Οι μεταγραφές τελειώνουν στους 2 του Φλεβάρη», ήταν οι δηλώσεις του.

Σχόλια