Αθλητισμός

Ανακοίνωσε τον Νέτο η Βέροια

Στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι  γνώριμος στο ελληνικό κοινό, προχώρησε η Βέροια. Πρόκειται για τον Ντάρσι Νέτο, που ήταν στο στόχαστρο της ομάδας της Ημαθίας από τον Αύγουστο και τελικά ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους ξένους παίκτες που πέρασαν από τους «κιτρινόμαυρους» τα τελευταία χρόνια, καταγράφοντας 129 συμμετοχές και 13 γκολ στην πενταετή του θητεία (από 2007-12). Μετά τον Άρη επέστρεψε στην πατρίδα του και έπαιξε για έναν χρόνο στην Μπάχια, από την οποία αποχώρησε το 2013 και έκτοτε είναι... εκτός δράσης.

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή Darcy Dolce Neto», γνωστοποίησε η ΠΑΕ, με τον παίκτη να δηλώνει μετά τις υπογραφές: «Η επιστροφή μου στην Ελλάδα με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την νέα μου ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Στο μεταξύ, σημείο επαφής προσπαθούν να βρουν Βέροια και Κέρκυρα, ούτως ώστε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη από τώρα ο Στέλιος Μαραγκός. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει να είναι παίκτης της «βασίλισσας του Βορρά» από το καλοκαίρι.

Σχόλια