default-image

Το… βλέπει δύσκολο για Εθνική ο Μίτσελ

Ποδόσφαιρο
Το… βλέπει δύσκολο για Εθνική ο Μίτσελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μίτσελ είναι ένας από τους υποψήφιους για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ελλάδας, με τον ίδιο, πάντως, να θεωρεί πως είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή η συνεργασία, αν και αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο Ισπανός προπονητής, μάλιστα, παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν ξέρει πως θα φαινόταν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

"Ο Καραγκούνης μου προσέφερε την ευκαιρία να προπονήσω την ελληνική εθνική ομάδα. Αυτό είναι, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί" ήταν το σχόλιο του Μίτσελ στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cope", ενώ πρόσθεσε: "Υπάρχουν παίκτες που συμφωνούν με τη συνεργασία, αλλά υπάρχουν και διαφορές και δεν ξέρω πως θα ακουγόταν στον Ολυμπιακό".

Για την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με το 'Podemos'. Όπως δεν έχει σχέση αυτό που ζουν εκεί με αυτό που συμβαίνει εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει τη σκληρή πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι 30 ετών που επαναστατούν. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μεσαία τάξη".

Για τον Ολυμπιακό

"Ένιωθα πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει την αποχώρησή μου γιατί είναι συνηθισμένοι στις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός είχε μπάτζετ περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι μια καλή ομάδα και αν ξεπεράσει τις δυσκολίες μπορεί να κάνει

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News