default-image

Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για Νέτο

Ποδόσφαιρο
Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για Νέτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Νο1" στόχος για τον Ολυμπιακό παραμένει ο Λουίς Νέτο από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ενίσχυση των μετόπισθεν αποτελεί προτεραιότητα για τους Πειραιώτες και από τη στιγμή που οι Σιόβας και Αυλωνίτης έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν πιθανότατα δε θα υπάρξει άλλη κίνηση για τη συγκεκριμένη θέση.

Στις τάξεις της πειραιώτικης ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για τον Λουίς Νέτο και οι "ερυθρόλευκοι" εκτιμούν ότι στο τέλος θα δικαιωθούν για την υπομονή που δείχνουν.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να περιμένει λίγο καιρό ακόμη (μια-δυο μέρες) να δει τι θα συμβεί με τον παίκτη, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Βίτορ Περέιρα.

Είδε Μπανανά και Γιουσούφ

Εντωμεταξύ, στα Χανιά βρέθηκε χθες ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Εργοτέλη. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών είδε από κοντά τον Μπανανά της χανιώτικης ομάδας, ενώ "εντυπωστιάστηκε" από τον Γιουσούφ.

Ο Ιβοριανός εξτρέμ είχε εξαιρετική απόδοση και δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από το 46χρονο προπονητή, ο οποίος δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτησή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News