default-image

Μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ο Κράσιτς

Ποδόσφαιρο
Μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ο Κράσιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης επαναφέρουν σήμερα το θέμα του Μίλος Κράσιτς για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού αλλά και του ΠΑΟΚ.

Επιμένουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τις δύο ελληνικές ομάδες για τον Σέρβο εξτρέμ, οι οποίες έχουν ενημερώσει τη Φενέρμπαχτσέ για τις προθέσεις τους.

Στα δημοσιεύματα αυτά επισημαίνουν ότι η «Φενέρ» έχει αποφασίσει ότι θέλει να «αποφορτίσει» το ροστέρ της και τα… οικονομικά της από το μεγάλο συμβόλαιο του Κράσιτς παραχωρώντας τον σε άλλη ομάδα.

Λογικό για τα 2,4 εκατομμύρια που λαμβάνει ετησίως το Σέρβος άσος.

«Έχω πολλές προσφορές. Από ομάδες της Ρωσίας αλλά και της Ελλάδας», αναφέρει ο Κράσιτς και συνεχίζει: «Εξετάζω κάθε μια από αυτές. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχω πάρει την τελική μου απόφαση», καταλήγει σε δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο.

Όπως είναι γνωστό, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ αναζητούν έναν μεσοεπιθετικό με τα στοιχεία του Κράσιτς ο οποίος να αγωνίζεται από τη δεξιά πλευρά.

Το συμβόλαιό το οποίο έχει ο Σέρβος με την τουρκική ομάδα είναι υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα, όμως σε περίπτωση δανεισμού είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να καλύψουν ένα μέρος του.

Επίσης, πρέπει να επισημάνουμε ότι η Φενέρμπαχτσέ ενδιαφέρεται για τον Ντουρμάζ και –μάλιστα- έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό για την πρόθεσή της να τον αποκτήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News