default-image

Θεοδωρίδης: "Το Γεντί Κουλέ θύμιζε Μαρακανά"

Ποδόσφαιρο
Θεοδωρίδης: "Το Γεντί Κουλέ θύμιζε Μαρακανά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ικανοποίησή του για το ότι ο Ολυμπιακός πέρασε από μία έδρα που θύμιζε… Μαρακανά, εγκωμιάζοντας τον κόσμο του ΟΦΗ, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Σήμερα παίξαμε σε μία πάρα πολύ σκληρή έδρα, το γήπεδο φλεγόταν κυριολεκτικά, αποδείξαμε το πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε, κερδίσαμε δικαιότατα με μία άψογη διαιτησία και καλώ οποιονδήποτε να αποδείξει το αντίθετο και μας δίνει πολύ αέρα για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Εάν ο ΟΦΗ παίξει όπως έπαιξε μαζί μας με τις υπόλοιπες ομάδες στο Ηράκλειο και με αυτό το κοινό στο πλευρό του, ήταν μία τρομακτική ατμόσφαιρα, θύμιζε Μαρακάνα. Εμείς παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, βάλαμε την μπάλα κάτω και αυτή η νίκη δείχνει πως ο Ολυμπιακός ανεβαίνει σιγά σιγά, η μπάλα παίζεται κάτω, δεν γίνονται θαύματα μέσα σε δύο μέρες, θα πάμε ακόμα καλύτερα, θα επανέλθουν και οι τραυματίες Φουστέρ και Μποτία και είμαι βέβαιος πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Εύχομαι ο ΟΦΗ να μείνει στην κατηγορία, είναι μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι εδώ την ομάδα, χρειάζεται μερικές μεταγραφές για να παραμείνει στην κατηγορία γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ομάδες με τέτοιο κόσμο έστω και αν μερικές φορές δεν είναι κόσμιος και χρησιμοποιεί εκφράσεις και ειδικά ανθρώπους αγαπητούς οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα κοινό μεγάλης ομάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News