default-image

Χάνει το ντέρμπι με την Ατλέτικο πιθανότατα ο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Χάνει το ντέρμπι με την Ατλέτικο πιθανότατα ο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με την Κόρδοβα ίσως του στοιχίσει την παρουσία του στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός γρονθοκόπησε δύο αντιπάλους στα τελευταία λεπτά της συνάντησης στην Ανδαλουσία και αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αρχικά επιτέθηκε στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και στη συνέχεια στον Εντιμάρ, ενώ αποχωρώντας σκούπισε επιδεικτικά το σήμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από τη φανέλα του.

Ο αρχισκόρερ της κατηγορίας με 28 γκολ θα απουσιάσει σίγουρα από το επόμενο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Από εκεί και πέρα, τα πάντα θα κριθούν από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής και το πώς θα αξιολογήσουν την κρίση του διαιτητή, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Ρονάλντο "έδωσε ένα χτύπημα σε αντίπαλο χωρίς να έχει την μπάλα και σε απόσταση από την αγωνιστική δράση".

Το πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί με τουλάχιστον 3 αγωνιστικές ακόμα, όλες για το πρωτάθλημα μετά από τον αποκλεισμό της Ρεάλ στο Copa del Rey από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα τρία προσεχή παιχνίδια των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου είναι με αντίπαλο τη Σεβίλλη  (εντός, 4 Φεβρουαρίου), την Ατλέτικο (εκτός, 7 Φεβρουαρίου) και την Λα Κορούνια (εντός, 14 Φεβρουαρίου).

Με τιτίβισμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε, πάντως, συγνώμη για τη συμπεριφορά του αναφέροντας: «Λυπάμαι για την παρορμητική μου πράξη και ζητάω συγγνώμη κυρίως απ' τον Εντιμάρ» τιτίβισε ο «CR7».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News