Αθλητισμός

Μαρκόπουλος: «Εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του ΑΓΟΡ»

Η πολύ καλή άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού και το γεγονός ότι οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες του Ρέθυμνο Aegean, χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος εξέφρασε και τα παράπονά του για την ημερομηνία που ορίστηκε το ματς με τον Άρη.

Για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο τόνισε: «Πιστεύω ότι οι έμπειροι παίκτες που έχουμε βρήκαν τις αδυναμίες του αντιπάλου, δώσαμε τη μπάλα μέσα στη ρακέτα, κερδίσαμε φάουλ και πετύχαμε καλάθια που τα χρειαζόμασταν πολύ. Βάζοντας τη μπάλα στο καλάθι δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να τρέξει και αυτό πιστεύω ήταν το κλειδί στην τελευταία περίοδο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μία ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και η συνέχεια αναμένεται πολύ δυνατή για την ομάδα του Ρέθυμνο. Είναι μία ομάδα που τρέχει στο γήπεδο. Γύρισε πίσω ο Σάφτενααρ, ο οποίος τους δίνει μεγάλη δύναμη κάτω από την ρακέτα. Πάραυτα η δική μας ομάδα έπαιξε καλά στην άμυνα. Δεν δώσαμε τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ όσα δίνουμε συνήθως και ειδικά σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες στα επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε την εμπειρία και περάσαμε την μπάλα κάτω από την ρακέτα. Έτσι μπορέσαμε και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο».

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο που επαναλαμβάνεται την άλλη Κυριακή είπε: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, πολύ δυνατός στην έδρα του και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που κακώς έχει καθυστερήσει τόσο καιρό και έχει μπερδέψει όλο το πρωτάθλημα».

Από πλευράς παικτών, ο Κώστας Κακαρούδης είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Αυτό θα της έδινε ένα έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσει περισσότερο. Το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του ήταν οριακό. Στο τέλος με καλή άμυνα και συγκέντρωση καταφέραμε να κερδίσουμε. Κάθε νίκη είναι θετική για την ψυχολογία μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια στην σειρά. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Χαιρόμαστε σήμερα και από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Σχόλια