Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: «Τη διαφορά την έκανε η εμπειρία»

Στην απειρία της ομάδας του σε αντίθεση με την εμπειρία των παικτών του ΠΑΟΚ έριξε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την ήττα του Ρέθυμνο Aegean από το Δικέφαλο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει την δική της πορεία. Πολύ αξιόλογη και πολύ δυνατή. Βλέπουμε ότι και φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ. Έτσι έπαιξε και σήμερα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εξαρχής. Νομίζω ότι τη διαφορά την έκανε η εμπειρία και ικανότητα κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ, σε σχέση με το ταλέντο αλλά και την απειρία που διαθέτουμε εμείς.

Ελπίζουμε με την είσοδο του Σάφτενααρ να δώσουμε κάποιες λύσεις στο παιχνίδι μας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχουμε καθόλου καλή εικόνα. Να βρούμε πάλι ρυθμό γιατί αυτό που μας στοίχισε ήταν οι διακοπές που παίξαμε τρία παιχνίδια σε 50 μέρες. Έρχεται άλλη μία διακοπή και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό. Συνεχίζουμε. Θα βρούμε τα κομμάτια που λείπουν. Πρέπει να γίνουμε πιο ομαδικοί και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ευχαριστώ τον κόουτς και καλή συνέχεια», τόνισε.

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, που επέστρεψε στη δράση μετά από δυόμισι μήνες, είπε: «Σήμερα είχαμε να παίξουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε καλά και κακά σημεία μέσα στο παιχνίδι. Ό ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα και προφανώς έπαιξε καλύτερα και κέρδισε. Από την μεριά μου είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγύρισα στα παρκέ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ελπίζω στο επόμενο ματς να εμφανιστούμε και εγώ και η ομάδα μου καλύτεροι».

Σχόλια