Αθλητισμός

Γ' Εθνική: Οι διαιτητές της Τετάρτης

Σαββατοκύριακο χωρίς αγώνες λόγω των εκλογών είναι αυτό που διανύουμε στην Γ' Εθνική αλλά την προσεχή Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, θα γίνουν όλοι οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής.

Στις Αρχάνες, ο Γιούχτας θα υποδεχθεί τον Αστέρα Βάρης με «άρχοντα» της αναμέτρησης να ορίζεται ο Μπερτάκης από τον σύνδεσμο Χανίων, στον Κρουσώνα, το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Πειραιά θα «διευθύνει» ο Σταυρουλάκης από τον σύνδεσμο Ρεθύμνου ενώ την αναμέτρηση Ηρόδοτος – Αναγέννηση Ιεράπετρας θα «σφυρίξει» ο Κασσελάκης από τον σύνδεσμο Χανίων. Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών:

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου – 15:00

*Γιούχτας – Αστέρας Βάρης (γηπ. Αρχανών): Μπερτάκης, Αναστασάκης, Κεζέμπογλου(Χανίων) παρ. Δρανδάκης (Λασιθίου)

*Κισσαμικός – Γλυφάδα (γηπ. Κισσάμου): Ζαχαριουδάκης, Γαρεφαλάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου), παρ. Πνευματικάκης (Λασιθίου)

*Ηρόδοτος – Αναγέννηση Ιεράπετρας (γηπ. Νέας Αλικαρνασσού): Κασσελάκης, Κομισοπούλου, Πετεινάτος (Χανίων), παρ. Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)

*Ηλυσιακός – Νέα Ιωνία (γηπ. Ζωγράφου): Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), παρ. Σπάθης (Ανατολικής Αττικής)

*Κηφισιά – Νέα Ιωνία (γηπ. Ζηρίνειο): Τζουανόπουλος, Οικονόμου, Τσιρίνης (Αχαίας), παρ. Ρήγας (Φωκίδας)

*ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Πειραιά (γηπ. Κρουσώνα): Σταυρουλάκης, Βυζιργιανάκης(Ρεθύμνου), Μαραγκουδάκης(Χανίων), παρ. Παπαδάκης (Λασιθίου)

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου – 18:00

*Ιωνικός – Τριγλία Ραφήνας (γηπ. Νεάπολης): Γρίμμας, Σκούρας, Μπατζιόπουλος (Αθηνών) παρ. Τρίκας (Εύβοιας)

Σχόλια