default-image

Έμεινε ο Μακρής, παίζει με Ολυμπιακό!

Ποδόσφαιρο
Έμεινε ο Μακρής, παίζει με Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Μακρής απέδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη του για τον ΟΦΗ, αφού έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Νίκο Μαχλά πείστηκε να μην αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους» και να συνεχίσει την καριέρα του κανονικά στον ηρακλειώτικο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι.

Ο έμπειρος μέσος, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την αυριανή συνάντηση με τον Ολυμπιακό. «Έμεινα γιατί αγαπάω την ομάδα και τον κόσμο της, αλλά και γιατί πιστεύω στην προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Τώρα σκέφτομαι μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό και τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα. Το μόνο που θα προσθέσω ακόμα είναι να πιστέψει και ο κόσμος σε αυτή την προσπάθεια και να συστρατευτεί μαζί μας, όπως κάνει πάντοτε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στη διάθεσή του 15 ποδοσφαιριστές για τη συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είναι οι: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης και Μερεμβασβίλι. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αρτόλα, Περογαμβράκης και ο 3ος τερματοφύλακας Γιαγκιόζης.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΟΦΗ εξασφάλισε σήμερα ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News