Αθλητισμός

"Η ομάδα μας δε θα χαθεί…"

Ο Ανδρέας Μανουσάκης λίγα λεπτά μετά την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ με γραπτή του δήλωση αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει τη θέση του.

Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθησή του ότι ο ηρακλειώτικος σύλλογος δε θα… χαθεί, θα βρει το δρόμο του και την αξιοπρέπειά του. Αναλυτικά ο κ. Μανουσάκης είπε:

«Για περίπου ένα μήνα βρέθηκα στη προεδρία της ομάδας με μοναδικό στόχο να βοηθήσω για να γίνει το όνειρο όλων μας πραγματικότητα και ο ΟΦΗ να αλλάξει σελίδα. Παρόλο που αυτό δεν κατέστη δυνατό παρέμεινα ως και σήμερα για καθαρά λειτουργικούς λόγους έχοντας μπροστά μου ένα δικαστικό Γολγοθά και ένα αβέβαιο μέλλον, μη υπολογίζοντας ποτέ το προσωπικό κόστος και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες.

Ακολούθησα την ίδια πορεία που έχω βαδίσει όλα αυτά τα χρόνια για τον ΟΦΗ, αδιαπραγμάτευτα έστω και αν τώρα έχω οικογένεια και σαφώς δεν είναι όπως παλιά.

Αποχωρώντας από την θέση του προέδρου δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές που οι περισσότεροι ξεπέρασαν τα όρια τους για να βοηθήσουν την ομάδα. Το προσωπικό που όντας απλήρωτοι 10 και 15 μήνες παραχώρησαν ακόμα και τον μισό μισθό που θα έπαιρναν για τις γιορτές, στους ποδοσφαιριστές για να μείνει το σωματείο «ζωντανό».

Τους προπονητές των ακαδημιών που και αυτοί με τις ίδιες συνθήκες δίνουν μάχη για το πιο ζωντανό κύτταρο της ομάδας. Όλους τους συντοπίτες μας επιχειρηματίες που έχουμε ταλαιπωρήσει αφάνταστα και ειδικά τον κ. Φραγκουλάκη της ASTERION SECURITY, το πρακτορείο του κ. Βάμβουκα, τον κ. Μπαμιεδάκη και πολλούς άλλους που δεν μπορώ να αναφέρω.

Τέλος ευχαριστώ όλο τον απλό κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα παρών, σε χαρές και πίκρες. Η ομάδα μας ότι και να γίνει δεν θα χαθεί, θα λυτρωθεί, θα εξαγνιστεί και θα ξαναβρεί την αξιοπρέπεια και το δρόμο της, όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Ζητώ συγνώμη για ότι μπορούσα να κάνω ή να αποτρέψω και δεν το έπραξα, είναι όμως ένα κεφάλαιο που μένει ανοικτό.

Υ.Γ. Προσωπικά έχω συρθεί στα δικαστήρια δεκάδες φορές για τον ΟΦΗ. Ποτέ όμως από ομιλίτη και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω…».

Σχόλια