Αθλητισμός

Μαρκόπουλος: «Αυξημένη συγκέντρωση ενόψει ΑΓΟΡ»

Αυξημένη συγκέντρωση ζητά από τους παίκτες του ο Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει της αυριανής (15:00) αναμέτρησης με το Ρέθυμνο Aegean στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη ρεθυμνιώτικη ομάδα επισημαίνοντας: «Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή και γρήγορη ομάδα, που παίζει θεαματικό μπάσκετ. Επενδύει πολλά στην επίθεσή της και στον αιφνιδιασμό, ενώ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στα επιθετικά ριμπάουντ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να έχουμε αυξημένη την συγκέντρωσή μας, γιατί πάντα όταν παίζεις σε εκτός έδρας αγώνα και με αντίπαλο που έχει αυτά τα προσόντα, μόνο εάν είσαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι και σε αυτά που πρέπει να κάνεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες του αγώνα. Όπως συνέβη και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Ολλανδός σέντερ του Ρεθύμνου θα ξεκινήσει στο δικό μας παιχνίδι. Τότε έκανε το ντεμπούτο του, τώρα επιστρέφει μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και το γεγονός ότι το Ρέθυμνο τον περίμενε όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώνει πόσο καλός παίκτης είναι. Ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι, αλλά σίγουρα μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του αντιπάλου και να τον κάνει ακόμη πιο δυνατό».

Καταλήγοντας τόνισε: «Περιμένουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ενέργεια που χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια και την συγκέντρωση που πρέπει για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σχόλια