default-image

Σκουρτόπουλος: «Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικός ήταν ο απολογισμός του Ρέθυμνο Aegean τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1  του μπάσκετ σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στα θετικά στο αυριανό (15:00) ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο.

Όπως επισήμανε ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας: «Αν εξαιρέσουμε την ήττα από τα Τρίκαλα θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι υπόλοιπες ήττες ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Πάραυτα η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι έδειξε ότι ανακάμπτει και βρίσκει ρυθμό, γιατί αυτό πληρώσαμε στην διακοπή των Χριστουγέννων. Έτσι, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην έναρξη του β' γύρου είναι πολύ σημαντικό. Είναι από τις αναμετρήσεις που αν το κερδίσουμε θα μας αλλάξει την ψυχολογία. Ο μεγάλος στόχος είναι να ντουμπλάρουμε τις νίκες στον β' γύρο. Αυτό θα μας εξασφαλίσει μία καλή θέση στην τελική βαθμολογία και πρέπει να ξεκινήσουμε από το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο, αφού τον θεωρεί πολύ σημαντική βοήθεια για την ομάδα και τους παίκτες του. «Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη. Πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα για να βοηθήσει. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Όπως πηγαίνουμε στα άλλα γήπεδα και υπάρχει ζεστή συμπαράσταση έτσι θέλουμε και εμείς το Ρέθυμνο να είναι δίπλα μας. Η ομάδα φέτος χρειάζεται πολύ βοήθεια και για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News