Αθλητισμός

Εργοτέλης: Η πρώτη μας ανακοίνωση παρερμηνεύτηκε!

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης επισημαίνοντας ότι οι κατηγορίες που εξέφρασαν προ ημερών δεν αφορούσαν επίσημους φορείς και θεσμικά όργανα, αλλά όσους δρουν στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσής μας, η οποία παρερμηνεύτηκε σκοπίμως και κατά το δοκούν από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

Οι αιχμές και οι προειδοποιήσεις μας αφορούσαν όσους δρουν στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι επηρεάζουν με τον τρόπο τους πρόσωπα και καταστάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν αναφερθήκαμε σε επίσημους φορείς και θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Συνεχίζουμε να έχουμε δικαιολογημένα και μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς συγκεκριμένες αποφάσεις έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς από την ομάδα μας. Ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στα αρμόδια Όργανα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να θωρακίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο κι ειδικότερα τη διαιτησία από την απειλή ατόμων του παρασκηνίου, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

ΥΓ. Κάντε μας να πιστέψουμε ξανά στον Άγιο Βασίλη...».

Σχόλια