Αθλητισμός

"Φεύγω με ψηλά το κεφάλι"

Ο Γιάννης Στάθης με δήλωσή του αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Ο πρώην ακραίος αμυντικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως δεν μπορούσε να κάνει άλλο υπομονή, ενώ ρόλο στην απόφασή του δεν έπαιξε μόνο το οικονομικό.

Είπε, επίσης, πως φεύγει με ψηλά το κεφάλι, ενώ έκλεισε την τοποθέτησή του με την ευχή "οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν". Αναλυτικά η δήλωση του Στάθη:

«Με ρώτησαν γιατί φεύγω από την ομάδα και γιατί έκανα προσφυγή. Γιατί πιστεύω ότι σε κανέναν εργαζόμενο στον κόσμο δεν αξίζει να εργάζεται και να μην πληρώνεται. Οι συνθήκες με ανάγκασαν να φύγω. Όμως, δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα που με ώθησε να πάρω αυτή την απόφαση. Όλο αυτό το διάστημα πολλά υποσχέθηκαν και ελάχιστα έγιναν. Υπήρξε μεγάλη υπομονή από μέρους μου, μέχρι και την ύστατη στιγμή να παραμείνω στην ομάδα, κυριώς για τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ και για τον προπονητή μου. Γι' αυτό και είμαι ακόμα εδώ στο Ηράκλειο.

Θέλω να πιστεύω ότι πρόσφερα αδιάκοπα το 100% των δυνατοτήτων μου στην ομάδα μου και τίμησα όσο μπορούσα τη βαριά αυτή φανέλα του ιστορικού ΟΦΗ με ένα και μοναδικό σκοπό, την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας, και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο, στον προπονητή μου και στη διοίκηση. Λυπάμαι πολύ που χάθηκε η εμπιστοσύνη μου απέναντι στην κάθε διοίκηση και δεν ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου, παρόλο που δεν έχω συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Προτίμησα, λοιπόν, να φύγω με ψηλά το κεφάλι, να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα περάσαμε.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για τις μοναδικές στιγμές που η ομάδα αυτή μου χάρισε τον ενάμιση χρόνο που εργάστηκα γι' αυτήν με τις συμμετοχές στις αποστολές μου και στα παιχνίδια της. Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Με εκτίμηση

Γιάννης Στάθης".

Σχόλια