default-image

Εκπρόσωποι IAAF σε Λότζια-Περιφέρεια ενόψει Μπρούνο Ζάουλι

Κρήτη
Εκπρόσωποι IAAF σε Λότζια-Περιφέρεια ενόψει Μπρούνο Ζάουλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή με το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, στα πλαίσια της επίσκεψής τους στο Ηράκλειο, ενόψει της διεξαγωγής των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Στίβου "Μπρούνο Ζάουλι" στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ιούνιο του 2015.

Τα στελέχη της Διεθνούς Ομοσπονδίας βρίσκονται στο Ηράκλειο προκειμένου να ρυθμίσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη διεξαγωγή των αγώνων και θα επισκεφτούν το Παγκρήτιο Στάδιο και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ έχουν και άμεση συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος κ. Βασίλης Λαμπρινός τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που εντάσσεται στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα διεθνούς βεληνεκούς και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της.

Επεσήμανε, επίσης, στους εκπροσώπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας ότι το Ηράκλειο μπορεί με τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές που διαθέτει να φιλοξενεί όχι μόνο αγώνες στίβου αλλά και άλλες σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις.

Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας οι κ.κ. Τόραλφ Νίλσον (εκπρόσωπος του Συμβουλίου), Μάλκομ Ρότζερς (τεχνικός εκπρόσωπος), Σαντρίν Γκασιέ (υπεύθυνη πρωταθλήματος), Φρανσουά Σρουρς (συντονιστής επικοινωνίας), Γιώργος Βουρεξάκης (πρόεδρος Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου), Garancini Gian Andrea (δημοτικός σύμβουλος - υπεύθυνος προβολής των αγώνων), Θανάσης Ράπτης (εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ), Μάρκος Καλούδης, Ανδρέας Γκόγκος (τεχνικοί σύμβουλοι ΣΕΓΑΣ) και Παναγιώτης Αντωνακάκης (εκπρόσωπος του ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Κρήτης).

Ο κ. Λαμπρινός μετά το τέλος της συνάντησης πρόσφερε αναμνηστικά δώρα του Δήμου Ηρακλείου στους επισκέπτες.

Ευ. Κουκιαδάκης: «Πανέτοιμη η Κρήτη να υποδεχτεί τους Αγώνες Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκών Ομάδων Στίβου»

Νωρίτερα σήμερα, οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου που βρίσκονται στο Ηράκλειο, ενόψει της διεξαγωγής των "Αγώνων Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκών Ομάδων Στίβου Α' κατηγορίας 2015" στις 20 και 21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις αθλητικές και ξενοδοχειακές υποδομές του Ηρακλείου κατά την επίσκεψή τους στην Περιφέρεια.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας, ο Σουηδός Τόραλφ Νίλσον, ο Βρετανός Μάλκλομ Ρότζερς, η Γαλλίδα Σαντρίν Γκλασιέ και ο Ελβετός Φρανσουά Σρουρ, που συνοδεύονταν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Αντωνακάκη και Θανάση Ράπτη, και τους τεχνικούς συμβούλους του ΣΕΓΑΣ-διευθυντές της αθλητικής διοργάνωσης Μάρκο Καλούδη και Ανδρέα Κόγκα, επισκέφτηκαν και συναντήθηκαν στην Περιφέρεια με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου εκτός από το Παγκρήτιο Στάδιο βρέθηκαν και στο Στάδιο Ελευθερίας που θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητικό κέντρο των αγώνων. Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στα μέλη την Επιτροπής ότι «Αυτοδιοίκηση, φορείς, και εθελοντές βρίσκονται ήδη στην πρώτη γραμμή για την προετοιμασία των σπουδαίων αυτών αγώνων».

«Η Κρήτη τον Ιούνιο θα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου, που θα προβάλουν το νησί και τη χώρα μας ευρύτερα, σε όλο τον κόσμο. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, έχουμε ολοκληρώσει τις προετοιμασίες σε μεγάλο βαθμό», τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News