default-image

Επέκταση σε Σάφτενααρ, τέλος ο Αλίχοτζιτς

Μπάσκετ
Επέκταση σε Σάφτενααρ, τέλος ο Αλίχοτζιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα διαζύγιο και μία επέκταση συνεργασίας ανακοίνωσε το Ρέθυμνο Aegean που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αυριανή (24/01) αναμέτρηση με τον  ΠΑΟΚ στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Για την ακρίβεια το Ρέθυμνο επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ για δύο ακόμη χρόνια, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Φάρο Αλιχοτζιτς που αποκτήθηκε προκειμένου να αντικαταστήσει τον πρώτο μετά την αποκόλληση στο μάτι που τον κράτησε για περίπου δύο μήνες εκτός δράσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Φάρο Αλίχοντζιντς. Ευχαριστούμε τον Αλίχοντζιτς για την προσφορά του αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν μέλος της οικογένειας του Ρέθυμνο Aegean και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ για ακόμα δύο χρόνια. Ο αθλητής μας απουσίαζε μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω τραυματισμού και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τα μέγιστα για την ομάδα μας, αρχής γενομένης από το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ αύριο στις 15:00 το μεσημέρι στο «Μελίνα Μερκούρη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News