Αθλητισμός

Κάλεσμα στους επιχειρηματίες, σημαντικό Δ.Σ. σήμερα

Μία ακόμη σημαντική συνεδρίαση σήμερα για τη διοίκηση του ΟΦΗ, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Τα «μέτωπα» είναι πολλά και φυσικά το οικονομικό θα είναι στο επίκεντρο, αφού η προσπάθεια για την επιβίωση είναι σε εξέλιξη.

Επίσης, θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις, με την προοπτική διαχειριστικού ελέγχου, όπως και τα επόμενα βήματα μετά την κατάθεση των χρημάτων για την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Σχετικά με την εισροή χρημάτων, η ΠΑΕ απευθύνει κάλεσμα σε επιχειρηματίες και παλιούς παράγοντες για ενίσχυση του ταμείου με ανταποδοτικά οφέλη, όπως αναφέρεται.

Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει: «Προσωπικό κάλεσμα σε επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης και σε παλαιούς παράγοντες της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με άμεση ή έμμεση «ανταποδοτικότητα» θα κάνει σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα έχει καταρτιστεί μια λίστα ανθρώπων από τους οποίους θα ζητηθούν χρήματα, καθώς η ανάγκη για άμεση ρευστότητα στην εταιρεία παραμένει επιτακτική, με την «ανταπόδοση» να έχει σχέση είτε με την προεγγραφή για αγορά μετοχών σε μελλοντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είτε με την χορηγία οποιασδήποτε μορφής.

Επίσης παρόμοια επιστολή θα σταλθεί και στους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα θελήσει να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα δημοσιοποιηθεί από την ΠΑΕ (εάν συναινεί και ο επιχειρηματίας) και δεδομένα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας, καθώς σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο σύλλογος, οικονομικές ανάσες από ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα θα είναι ευεργετικές και θα πρέπει να τύχουν ανάλογης αντιμετώπισης από όλους μας».

Σχόλια