default-image

Σήμερα "τελειώνει" του Καράσκο στον Ατρόμητο

Αθλητισμός
Σήμερα "τελειώνει" του Καράσκο στον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το μπλε αστέρι του Ατρόμητου στο στήθος θα αγωνίζεται ο Μαουρίτσιο Καράσκο ως το καλοκαίρι του 2016. Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός επιβιβάστηκε χθες στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και το Περιστέρι, για να υποβληθεί σε εργομετρικές ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συνεργασίας.

Το συμβόλαιο έχει φτάσει υπογεγραμμένο αφότου εξασφάλισε την ελευθερία του από την Εστουντιάντες, όπου είχε επιστρέψει μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης. Θυμίζουμε ότι ήταν πρώτος σκόρερ των Αρκάδων με 11 γκολ σε πρωτάθλημα και πλέι οφ.

Στους «Φοιτητές» της Αργεντινής, δηλαδή την ομάδα της καρδιάς του, ποτέ δεν πήρε ουσιαστικά την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Κατά το παρελθόν δόθηκε δανεικός σε Νιούελς Ολ Μπόις, Κίλμες (δύο φορές), Αλντοσίβι, Πατρονάτο και Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, στον περσινό δανεισμό του Καράσκο προβλεπόταν ιδιαίτερα υψηλή οψιόν αγοράς (380.000 ευρώ). Οι Αρκάδες προσέφεραν 200.000 ευρώ για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, αλλά αυτή η πρόταση απορρίφθηκε από τους Αργεντινούς.

Να αναφέρουμε πως χθες υπήρξαν δημοσιεύματα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής που έγραφαν για την εμπλοκή πέντε μάνατζερ, που αξίωναν προμήθειες, αλλά μόνο έναν αναγνώρισε και ο Ατρόμητος και ο ποδοσφαιριστής και έτσι ξεμπλέχτηκε η υπόθεση.

Ο Ατρόμητος πλέον θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος μεσοεπιθετικά με την απόκτηση του Μαρσελίνιο και σήμερα του Καράσκο, ενώ, αν υπάρξουν οι αποχωρήσεις των Τάτου και Κοντοέ, δεν αποκλείεται να γίνουν και μία-δύο κινήσεις ακόμα. Ωστόσο οι βασικές προτεραιότητες έχουν εκπληρωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News