default-image

Σκέφτονται τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Σκέφτονται τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ, καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 του Τυρνάβου στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Κυπέλλου, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης (28/1) στο Φάληρο.

Σήμερα  οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου (24/1) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ένας ΟΦΗ που αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, γεγονός ωστόσο που δεν τον "φρέναρε" στην Κομοτηνή, όπου επικράτησε με το εκκωφαντικό 4-0 (!) του Πανθρακικού, με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει μόλις... 14 παίκτες στην διάθεση του!

Στο πρόγραμμα της προπόνησης, οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ επάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια της τακτικής, στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και με ασκήσεις που αφορούσαν την ατομική τεχνική.

Όσον αφορά τους απόντες, ήταν τρεις και συγκεκριμένα οι Μποτία, Ρομπέρτο και Στρέζος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ο Μποτία υπολογίζεται να επιστρέψει στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη, ενώ ο Ρομπέρτο υποφέρει από ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα ακολουθήσει θεραπείες περίπου έως το τέλος Γενάρη.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Τύρναβο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προετοιμασία των Πειραιωτών ενόψει ΟΦΗ θα συνεχιστεί με την προπόνηση της Παρασκευής στις 11:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News