default-image

ΟΦΗ σημαίνει ψυχή, 0-4 τον Πανθρακικό

Αθλητισμός
ΟΦΗ σημαίνει ψυχή, 0-4 τον Πανθρακικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ που πολλοί έχουν… τελειωμένο, αυτός που πήγε με 14 παίκτες στην Κομοτηνή για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό, έστειλε «μήνυμα» προς πάσα κατεύθυνση. Η επικράτηση με 0-4, που ουσιαστικά «σφραγίζει» την πρόκριση στα προημιτελικά είναι ένα αποτέλεσμα… ψυχής και καρδιάς, μιας ομάδας με πολύ «βαριά» φανέλα (όποιος κι αν την φοράει).

Ο Νίκος Αναστόπουλος κατάφερε οι παίκτες να σκέφτονται μόνο τον αγώνα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε ένα αγωνιστικό χώρο… χωράφι, ήρθε αυτή η τεράστια -από όλες τις πλευρές- νίκη.

Η ομάδα του Ηρακλείου «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο και στο 20' ο Λαμπρόπουλος αφού βρήκε χώρο στον άξονα, σούταρε με δύναμη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 27' φάση… καρμπόν, με τον Μερεμπασβίλι αυτή τη φορά να κερδίζει μέτρα και με το αριστερό πόδι να σημειώνει το 0-2.

Τα γκολ αυτά έδωσαν… φτερά στους ποδοσφαιριστές και αυτοπεποίθηση στους νεαρούς. Έτσι, στο 30' από την ωραία μπαλιά του Κουτσιανικούλη, ο Τζορτζ πέτυχε το 0-3 αφού πέρασε και τον Πασχαλάκη.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 57', όταν από εξαιρετική προσπάθεια του Κουτσιανικούλη από δεξιά, ο Τζορτζ και πάλι εκμεταλλεύτηκε το «γύρισμα» του πετυχαίνοντας το 0-4.

Το τελευταίο ημίωρο ήταν τυπική διαδικασία, με τον ΟΦΗ να κατακτά μια νίκη με ιδιαίτερη σημασία.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Ζδράβος, Ηλιάδης, Ψάλτης, Αράμπα, Γκουτσίδης, Λίτσκας (6' λ.τ. Μεχία), Φραγκούλης, Ποτουρίδης.

ΟΦΗ: Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι (74' Μαραθιανός), Κουτσιανικούλης (63' Μανιδάκης), Ροβίθης, Τζορτζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News