Αθλητισμός

Κοντά σε Χάρα ο Ολυμπιακός

 Και τα πορτογαλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Χάρα με δανεισμό από την Μπενφίκα.

Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας Maisfutebol υποστηρίζει ότι η ελληνική ομάδα έχει και… αντίζηλο.

Πρόκειται για τη Ροζάριο Σεντράλ η οποία έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της τόσο στον παίκτη όσο και στη διοίκηση της Μπενφίκα για την απόκτησή του.

Όμως τόσο οι «αετοί» όσο και ο παίκτης προτιμούν τον Ολυμπιακό.

«Η επιλογή του Ολυμπιακού με τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο είναι περισσότερο ελκυστική για τον Χάρα όχι μόνο καθαρά για αγωνιστικούς λόγους αλλά γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι περισσότερος και φυσικά καλύτεροι οι οικονομικοί όροι», αναφέρει και συνεχίζει:

«Η επιστροφή του στην Αργεντινή έδειχνε ένα καλό σενάριο για εκείνον και για τη Μπενφίκα. Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Ρασίνγκ την Εστουδιάντες αλλά το ενδεχόμενο της Ροζάριο έδειχνε καλύτερο. Όλα αυτά όμως μέχρι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού», καταλήγει το κείμενο.

Στο ίδιο κείμενο ο συντάκτης του υποστηρίζει ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα για τον δανεισμό του παίκτη. Ωστόσο επισημαίνεται ότι είναι προχωρημένες οι συζητήσεις και μάλιστα σε πάρα πολύ καλό δρόμο για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν και την απόκτηση των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι εφόσον το επιθυμεί ο Ολυμπιακός.

Σχόλια