default-image

Τάσεις φυγής και από Περογαμβράκη!

Ποδόσφαιρο
Τάσεις φυγής και από Περογαμβράκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ σκέφτεται σοβαρά ο Αλέξης Περογαμβράκης, σύμφωνα με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο sdna.gr.

Ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στο πολύ κακό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας, στα αίτια που έφεραν το σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, με τον ίδιο να τονίζει πως, «δεν πάει άλλο».

«Δεν υπάρχει τίποτα... Δε βλέπεται ότι η ομάδα έχει φύγει με 14 παίκτες αποστολή; Τι άλλο να πούμε; Περιμένουμε μέχρι σήμερα το βράδυ. Η διορία είναι μέχρι σήμερα το βράδυ και αν δε γίνει τίποτα τότε θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση στο σύλλογο. Δεν πάει άλλο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», αναφέρθηκε ο ίδιος για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Εσύ σκέφτεσαι να αποχωρήσεις;

«Ναι έχουμε μιλήσει και τους έχω δώσει διορία μέχρι σήμερα για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αλλιώς αποχωρώ... Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη όπως γνωρίζουμε όλοι και εννοείται πως σκεφτόμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές το χειρότερο».

Πως όμως έφτασε σε αυτή την κατάσταση ο σύλλογος;

«Όλοι φταίνε. Και οι πρώην και οι νυν, φταίνε όλοι. Αυτοί έφεραν την ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται και αυτοί είναι που πρέπει να τη βγάλουν. Κανένας άλλος. Δε ξέρω πραγματικά ονόματα, αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο. Δε ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει. Είναι κρίμα που ο σύλλογος βιώνει τόσο δύσκολες στιγμές και πάνω απ' όλα για αυτόν τον κόσμο που ήταν, είναι και θα είναι κοντά στην ομάδα πάντα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News