Αθλητισμός

Στις 15:00 παίζουν Πανθρακικός - ΟΦΗ

 Μπορεί τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΟΦΗ να φέρνουν το αγωνιστικό σε δεύτερη μοίρα, όμως η ομάδα είναι από χθες στην Κομοτηνή για το σημερινό πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη στις 3 το μεσημέρι και ο Νίκος Αναστόπουλος έχει προσπαθήσει όλες αυτές τις μέρες να κρατήσει την ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση (σε όλους τους τομείς).

Διαθέσιμοι είναι μόλις 14 ποδοσφαιριστές, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις, όμως ένα θετικό ήταν χθες η παρουσία του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην αποστολή. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει ναι μεν κάνει προσφυγή, όμως είχε νέα συζήτηση με τον Αναστόπουλο. Τελικά αποφάσισε να βάλει πάνω απ' όλα την ομάδα και να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για να αγωνιστεί στο παιχνίδι. Κανονικά και οι Γεωργιανοί, Λόρια και Μερεμπασβίλι, που ταυτόχρονα περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Εκτός έμεινε ο Αρτόλα, που είχε χτυπήσει στο χέρι στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ και Κουτσιανικούλης.

Σχόλια