Αθλητισμός

Έκοψαν την πίτα οι διαιτητές του Ηρακλείου

 Σε μια όμορφη εκδήλωση, όπου η αίθουσα του ΣΔΠΗ αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει όλο τον κόσμο που έδωσε το «παρών», η διαιτητική οικογένεια του Ηρακλείου έκοψε την πίτα της.

Μάλιστα, το φλουρί "έπεσε" στον Γιώργο Φουκάκη και συνοδεύτηκε από τις ευχές ώστε μέσα στο 2015 να έρθει η πολυπόθητη αξιολόγησή τους στους πίνακες της Super League. Το δώρο που αντιστοιχούσε στον τυχερό Γιώργο Φουκάκη ήταν ένα tablet, το οποίο του παρέδωσε ο κ. Τάσος Μαστορίδης. Από 'κει και πέρα, η Επιτροπή Διαιτησίας παρέδωσε τα διπλώματα στους διαιτητές που αποφοίτησαν από τις σχολές διαιτησίας τα προηγούμενα χρόνια.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έκαναν σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Κουναλάκης, Συριγωνάκης, Ιωαννίδης και Τζώρτζογλου. Όλοι ευχήθηκαν το 2015 να φέρει επιτυχίες στην ηρακλειώτικη διαιτησία, ενώ σημαντικά ήταν τα λόγια του κ. Τζώρτζογλου, τονίζοντας την ικανοποίησή του για το επίπεδο των διαιτητών του ΣΔΠΗ και ότι μπορούν και ανταπεξέρχονται σε ένα πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, όπως είναι αυτό της Α1 ΕΠΣΗ.

Στη συνέχεια η διοίκηση του ΣΔΠΗ δεξιώθηκε τον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣΗ, που έδωσαν τον «παρών» στην κοπή της πίτας, την οποία απόλαυσαν όλοι, μιας και προερχόταν από το ζαχαροπλαστείο του εκλεκτού μέλους του Συνδέσμου Βασίλη Μαθιουδάκη.

Σχόλια