default-image

Προσπάθεια για... αχτίδα φωτός

Αθλητισμός
Προσπάθεια για... αχτίδα φωτός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στιγμή που ο ΟΦΗ βαδίζει στην αβεβαιότητα, συνεχίζεται η προσπάθεια από το Νίκο Μαχλά για μια… αχτίδα φωτός.  Ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έχει συνεχής επαφές για να βρεθούν χρήματα και οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές.

Αν συμβεί αυτό, έχουν ήδη ιεραρχηθεί οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσης επίλυσης. Άλλωστε ο ίδιος έχει μιλήσει με την πλευρά Πέσιτς και υπάρχει καλή πρόθεση από τον Σέρβο, ώστε αν πληρωθεί να ενημερώσει σχετικά τη FIFA. Πληροφορίες λένε ότι η πειθαρχική επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει στις αρχές Φεβρουαρίου και η υπόθεση του ΟΦΗ θα είναι μέσα στα θέματα. Κι όλα αυτά, ενώ υπάρχουν νέες πιεστικές υποθέσεις όπως αυτή του Βλόνταρτσικ για 100 χιλιάδες ευρώ, που όμως υπάρχει το περιθώριο να ρυθμιστούν.

Ακόμη, συζητήσεις υπάρχουν για την φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα, με προϋπόθεση φυσικά την εισροή χρημάτων.

Σε ότι αφορά τις «κόντρες» που βγήκαν στον… αέρα την Δευτέρα στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV, ίσως από σήμερα πάρει το λόγο η δικαιοσύνη, όπως έχουν αναφέρει οι εμπλεκόμενοι με φόντο τα οικονομικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News