default-image

Ισοβαθμία Ρούβα-ΠΟΑ για όμιλο ανόδου

Ποδόσφαιρο
Ισοβαθμία Ρούβα-ΠΟΑ για όμιλο ανόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου στην Α1 ΕΠΣΗ και έχει ενδιαφέρον πώς θα συγκροτούνταν οι όμιλοι ανόδου και παραμονής και με ποια βαθμολογία θα ξεκινούσαν οι ομάδες αν άρχιζε τώρα η δεύτερη περίοδος.

Αρχικά για τον όμιλο ανόδου, ΠΟΑ και Ρούβας θα ξεκινούσαν ισόβαθμοι με 6 βαθμούς. Θα ακολουθούσε με 5 η Μινωική, με 4 η Δόξα Γαλιάς, με 1 βαθμό ο Αστέρας Μυρτιάς, ο ΑΟΤ, ο Αλμυρός και χωρίς βαθμό ο Ζαρός, ο Ρωμανός και ο ΠΑΝΟΜ. Από αυτές τις ομάδες, επισφαλής είναι μόνο η θέση του ΠΑΝΟΜ, καθώς οι άλλες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στον όμιλο ανόδου.

Στη μάχη της παραμονής ο ΟΦΑ θα ξεκινούσε με 7 βαθμούς, ενώ πίσω του και αρκετά κοντά θα βρίσκονταν ο ΕΓΟΗ με 6 βαθμούς, ο Κόροιβος με 5 βαθμούς και Αγία Βαρβάρα και Μοίρες με 4 πόντους. Οι Μοίρες έχουν ελπίδες για τον όμιλο ανόδου και θα διεκδικήσουν να αλλάξουν επίπεδο, θέλοντας δύο νίκες στα ματς που απομένουν και ο ΠΑΝΟΜ να κάνει έστω μία ήττα. Επίσης, στον όμιλο παραμονής θα βρίσκονται έχοντας από ένα βαθμό οι Ασίτες και η ΑΕ Ηρακλής/Θέρισος, η Ανάληψη χωρίς βαθμό, ενώ έχει υποβιβαστεί ήδη ο Πατούχας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News