Αθλητισμός

Ανακοίνωση Ηροδότου για τα όσα έγιναν στο Μοσχάτο

Την αγανάκτησή του για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Εθνικό, χαρακτηρίζοντας «ζούγκλα» το Μοσχάτο, εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωσή του ο Ηρόδοτος, ευχαριστώντας την Αστυνομία για τα μέτρα που έλαβε.

Πάντως, ο Ηρόδοτος αποδέχεται την συγνώμη εκ μέρους του προέδρου του Εθνικού κ. Αγγελόπουλου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο συλλόγων. Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει τα εξής:

«Ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ εκφράζει την αγανάκτησή του για όσα θλιβερά έγιναν στη "ζούγκλα" του Μοσχάτου εις βάρος της αποστολής της ομάδας μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς.

Οι προπηλακισμοί, οι ύβρεις, τα εμετικά συνθήματα, μέχρι και οι φράσεις που ήταν γραμμένες στους τοίχους, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, μετά το τραγικό περιστατικό του πρώτου γύρου.

Δε δικαιολογούνται όμως όταν προέρχονται από ανθρώπους του Δ.Σ. του Εθνικού. Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας έφυγε όρθια από το γήπεδο λόγω της τεράστιας επιχείρησης από την Ελληνική Αστυνομία, την οποία και ευχαριστούμε.

Παρά ταύτα, αποδεχόμενοι την ειλικρινή συγνώμη του κ. Αγγελόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και την αλλαγή συμπεριφοράς των ανθρώπων της διοίκησης του Εθνικού προς την αποστολή της ομάδας μας, δηλώνουμε ότι αυτό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει απαρχή για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Η ομάδα μας συνεχίζει το δύσκολο αγώνα που έχει και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρει».

Σχόλια