default-image

Πλήθος κόσμου στην τελετή λήξης του τουρνουά μίνι μπάσκετ

Μπάσκετ
Πλήθος κόσμου στην τελετή λήξης του τουρνουά μίνι μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία εκατοντάδων παιδιών, αλλά και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η τελετή λήξη τους 4ου τουρνουά μίνι μπάσκετ 2014 για αγόρια και κορίτσια, το οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κλειστό στα Δύο Αοράκια και απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους 10 συλλόγους που συμμετείχαν με 26 ομάδες. Επίσης δόθηκαν κύπελλα στις νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας και μετάλλια στις τρεις πρώτες.

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δόθηκαν μπλουζάκια της διοργάνωσης.

Οι απονομές στις ομάδες και στα παιδιά έγιναν από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ηρακλείου και πρόεδρο της ΑΑΗ ΟΤΑ κ. Κωνσταντίνο Βαρδαβά, το δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη, τους δημοτικούς συμβούλους και μέλη του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Νεκτάριο Ανδρεαδάκη και Γιώργο Τσαπάκη, την αντιδήμαρχο κ. Αθηνά Σπανάκη, τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΚ κ. Βαγγέλη Γιαννουλάκη και τους Στέλιο Ψυχαράκη, Αλεξάνδρα Καρανικόλα, Σταύρο Καρλή, μέλη της οργανωτικής επιτροπής και τους Νίκο Τούλη και Γιώργο Καβουσανό, υπηρεσιακά στελέχη ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News