Αθλητισμός

Κουτσιανικούλης: «Μία ημέρα υπομονή λόγω Αναστόπουλου»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μίλησε σήμερα στο «ράδιο 9.84» για την προσφυγή που κατέθεσε, για να διασφαλίσει τα χρήματα, ενώ τόνισε ότι μετά από συζήτηση με το Νίκο Αναστόπουλου θα κάνει υπομονή μέχρι αύριο πριν το «αντίο».

Ξεκαθάρισε ότι αυτό γίνεται για τον έμπειρο τεχνικό και το ενδεχόμενο να βρεθεί κάτι.

Ξεκινώντας ανέφερε: «Η προσφυγή έγινε για το οικονομικό θέμα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Δεν έχω κάτι με την ομάδα, ούτε τη διοίκηση. Έχει ανοίξει πολύ η… ψαλίδα και έπρεπε με κάποιο τρόπο να διασφαλιστούν τα χρήματα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για την ομάδα».

Για τις υποσχέσεις: «Είμαι δύο χρόνια πίσω και λίγο παραπάνω, σε ότι αφορά τις πληρωμές. Πάντα υπήρχε στα λόγια, ότι θα βρεθεί λύση και τελικά δε γινόταν τίποτα. Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν γίνει πολλά, με παίκτες που ήταν και παλιότερα στην ομάδα».

Για την συζήτηση με τον Αναστόπουλο και την τελική προθεσμία: «Δεν μου έχει μιλήσει κανείς από την ομάδα. Μια συζήτηση έκανα με τον κ. Αναστόπουλο, μου είπε να κάνω μια μέρα υπομονή για να βρεθούν κάποια χρήματα. Όπως είπα και στην αρχή, εγώ ήθελα να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Του απάντησα ότι θα περιμένω το μέγιστο 24 ώρες. Πρέπει όμως να υπάρχει ένα πλάνο, γιατί ότι γίνεται τώρα είναι από τον κ. Αναστόπουλο. Έχω μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του και το κάνω για αυτόν, για κανένα άλλο».

Καυστικός ήταν για την υπόθεση με τους Ιταλούς: «Όλα ξεκίνησαν από την υπόθεση με τους Ιταλούς. Υποτίθεται θα άλλαζαν όλα, θα πληρωνόμαστε κανονικά, θα γίνει η ομάδα δυνατή. Πείστηκε ο κόσμος και εμείς από αυτούς που τα έλεγαν και πρώτος ο τότε προπονητής. Μας έδωσαν εγγυήσεις και σε μια νύχτα όλα σκόρπισαν».

Σχόλια