Αθλητισμός

Απέσυρε το ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ η Royal Group

Mε επιστολή που υπογράφεται από τον Πρίγκιπα Κχαλίντ Μπιν Σαούντ Αλ Σαμπάχ, η εταιρεία "Royal Group Holding" από το Κατάρ αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ΟΦΗ.

Η επιστολή απευθύνεται στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέροντας ότι η Royal Group είχε την καλή διάθεση για συνεργασία αλλά δεν έτυχε ανάλογης αντιμετώπισης.

Πάντως, πετάει το μπαλάκι στον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα είναι αρωγός στην επόμενη μέρα της επανεκκίνησης, ενώ καλεί τους ανθρώπους του ΟΦΗ είτε να επισκεφτούν την εταιρεία στα γραφεία της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είτε να συναντηθούν με τον Πρίγκιπα, που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

"Προς κύριο πρόεδρο Δ.Σ. Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Μετά την απερίγραπτη συμπεριφορά που έτυχε η πρόταση συμμετοχής μας στην Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, είμαστε αναγκασμένοι να την αποσύρουμε με μεγάλη λύπη μας.

Δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑΣ όρος που ζητήθηκε από την πλευρά μας δεν ικανοποιήθηκε. Θέλοντας να δείξουμε την καλή διάθεση, προσκομίστηκε και το Bank Comfort Letter, που η πρόταση περιελάμβανε, δείχνοντας την ετοιμότητά μας, για την πλήρη ικανοποίηση της πρότασής μας. Βοηθήσαμε ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, στο διάστημα 12-14 Ιανουαρίου, χωρίς να έχουμε καμία υποχρέωση. Μάταια όμως.

Δυστυχώς και οι νέες εξελίξεις έρχονται να ανατρέψουν κάθε σχεδιασμό. Τώρα κατανοούμε, γιατί δεν δόθηκε, ως είχατε υποχρέωση, η έκθεση των ορκωτών λογιστών! Αντί αυτού, προχωράτε σε ανακοινώσεις κενού περιεχομένου, μόνο για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα! Η ειλημμένη απόφασή μας για επένδυση στο Ηράκλειο (ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στον Μάρτιο 2015), μας κάνει να νιώθουμε κοντά σας. Για εμάς εξακολουθεί να παραμένει ενδιαφέρουσα η εμπλοκή μας στον ΟΦΗ. Έναν ΟΦΗ απαλλαγμένο από όλα τα βαρίδια του παρελθόντος. Περήφανο και ανεξάρτητο! Με πλήρη μοντέρνα στελέχωση, με υποδομές απαραίτητες και νέο σύγχρονο γήπεδο, απαραίτητο για κάθε ομάδα που θέλει και πρέπει να είναι αυτάρκης.

Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και δηλώνουμε έτοιμοι να είμαστε αρωγοί στην επόμενη μέρα της επανεκκίνησης!!! Αν η δική σας αγάπη για τον ΟΦΗ συμπλεύσει με τα δικά μας επιχειρηματικά πλάνα, ο μόνος που σίγουρα θα ωφεληθεί θα είναι ο ΟΦΗ.

Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφτείτε, αν το επιθυμήσετε, στα γραφεία μας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πριν τη δική μας προγραμματισμένη επίσκεψη, τέλος Φεβρουαρίου στην Κρήτη.

Με εκτίμηση

Πρίγκιπας Κχαλίντ Μπιν Σαούντ Αλ Σαμπάχ".

Σχόλια