default-image

Μακρής: Συγνώμη δεν έχω άλλες δυνάμεις

Αθλητισμός
Μακρής: Συγνώμη δεν έχω άλλες δυνάμεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη θέση του για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα του ΟΦΗ γνωστοποιεί ο Γιώργος Μακρής με  δημόσια επιστολή του. Εξηγεί ότι οι λόγοι της αποχώρησης του είναι οικονομικοί, εμφανώς πικραμένος από τη διαμορφωθείσα κατάσταση, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τον κόσμο όμως όπως λέει «… δεν έχω άλλες δυνάμεις».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μακρή:

«Τον Ιανουάριο του 2013 επέλεξα την ιστορική ομάδα  του ΟΦΗ για να συνεχίσω την καριέρα μου . Εδώ και δύο χρόνια υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις το σωματείο και τον υπέροχο κόσμο του. Έδωσα τα πάντα ως αρχηγός για τη φανέλα του ΟΦΗ. Είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ αλλά έχοντας λάβει ελάχιστα χρήματα και με τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά αποφάσισα να αποχωρήσω και να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου.

Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα και την οικογένεια μου. Δεν θέλω να πω περισσότερα…. Δεν θα ξεχώσω τον κόσμου του ΟΦΗ, τον οποίο αγάπησα και αγαπήθηκα. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αρμόζει και μακάρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον κάτω από πιο υγιείς συνθήκες.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους που υπό αντίξοες συνθήκες είναι ακόμα δίπλα  στην ομάδα και την στηρίζουν. Και τέλος ένα συγνώμη αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλες δυνάμεις…».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News