default-image

Κουτσιανικούλης και Μακρής για την αποχώρηση τους από τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Κουτσιανικούλης και Μακρής για την αποχώρηση τους από τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του ΟΦΗ περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, αφού ο ένας παίκτης μετά τον άλλο αποχωρούν, καθώς δεν αντέχουν άλλο απλήρωτοι.

Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γιώργος Μακρής μίλησαν για τις τελευταίες τους στιγμές στην ομάδα του Ηρακλείου και σχολίασαν την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κάποιοι παίζουν περίεργα παιχνίδια στις πλάτες ιστορικών ομάδων όπως ο ΟΦΗ", είναι η φράση με την οποία συμφωνούν και οι δυο ποδοσφαιριστές.

"Δεν έχω τίποτα με την ομάδα. Ο κόσμος ξέρει πόσο δέθηκα μαζί της και πόσο την αγαπάω. Είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Είμαι σχεδόν δυο χρόνια απλήρωτος", μας είπε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και συνέχισε: "Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα. Κανένας. Να φανταστείτε έφυγα και δεν ήρθε κανείς από την ομάδα (εννοεί από την διοίκηση) να με σταματήσει ή να ρωτήσει κάτι".

Σε ερώτηση που  έγινε στους δυο παίκτες για το θέμα με τους Άραβες, η απάντηση ήταν πάνω-κάτω η ίδια: "Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε, αλλά μοιάζει κίνηση της τελευταίας στιγμής. Σα να ήθελαν να κερδίσουν χρόνο κάποιοι".

Ο Γιώργος Μακρής από την πλευρά του μας τόνισε: "Σε λίγο θα βγάλω ανακοίνωση με την οποία θα εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη για να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Είναι τραγική η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί σε επαγγελματική κατηγορία να έχουμε φαινόμενα όπως της Νίκης και του ΟΦΗ.

Αυτά τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται από την αρχή, όχι στη μέση της σεζόν".

Από τον πλευρά του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε πως πλέον το εξωτερικό μοιάζει ως μοναδική λύση, αφού δεν θέλει να περάσει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Εκτός κι αν έρθει πρόταση από... νορμάλ σύλλογο.

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News