Αθλητισμός

Προτιμά ΑΕΚ ο Τζαβέλλας

Η ξεκάθαρη στάση του προπονητή του ΠΑΟΚ Άγγελου Αναστασιάδη όσο αφορά στο μέλλον του Γιώργου Τζαβέλλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, οδηγεί το διεθνή αμυντικό σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ήδη αιωρείται φλερτ με τον Ατρόμητο, όμως ο 27χρονος αμυντικός επιθυμεί συνεργασία με την ΑΕΚ, κάτι για το οποίο στην Ένωση είναι ενήμεροι.

Ωστόσο στις θέσεις στις οποίες αγωνίζεται (ως αριστερός μπακ και δευτερευόντως ως στόπερ) η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή παρουσιάζει πληρότητα, χθες μάλιστα συντελέστηκε και η επιστροφή του Άρη Σοϊλέδη στην αγωνιστική δράση μετά από πολύμηνη απουσία, με τον 23χρονο αριστερό μπακ-χαφ να δείχνει ετοιμότητα.

Παράλληλα η επεισοδιακή παρουσία του Τζαβέλλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ προβληματίζει για ενδεχόμενες συμπεριφορές που ίσως να τον ακολουθήσουν και στους επόμενους σταθμούς της καριέρας του.

Ως εκ τούτου το ενδεχόμενο απόκτησής του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, εκτός κι αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν να ενδώσουν σε ένα δοκιμαστικό εξάμηνο συνεργασίας προκειμένου η κάθε μία να τσεκάρει αν ταιριάζουν τα χνώτα τους.

Δεν αποκλείεται δε, εφόσον στην ΑΕΚ αποφασίσουν να δώσουν στον Τζαβέλλα την ευκαιρία, να προταθεί στον ποδοσφαιριστή να πληρώνεται ανάλογα με τις συμμετοχές που θα έχει ως το τέλος του καλοκαιριού, κάτι που γενικά δύσκολα δέχονται διεθνείς παίκτες όταν μάλιστα έχουν στα χέρια τους και άλλες, πιο συμφέρουσες προτάσεις.

Σχόλια