default-image

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση στην Τούμπα ο Χριστόπουλος

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση στην Τούμπα ο Χριστόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εικόνα των παικτών του Πλατανιά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Χριστόπουλο, παρά την ήττα των Χανιωτών με 1-0.

«Σήμερα είχαμε δύσκολη δουλειά. Παίξαμε στην έδρα του διεκδικητή του τίτλου. Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Είχαμε απουσίες και δεν είχαμε το βάθος πάγκου που θα θέλαμε. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας. Φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Ο ΠΑΟΚ είχε 3-4 μεγάλες φάσεις στον αγώνα. Μας περιμένει ένας τελικός για την παραμονή στην κατηγορία, κόντρα στον Εργοτέλη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον κ. Αναστασιάδη για την ομάδα που δημιούργησε και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα» επεσήμανε αρχικά ο Χριστόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά με το γεγονός πως δεν ρίσκαρε μετά το 1-0, σημείωσε: «Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι όσο το σκορ ήταν 1-0. Σταδιακά ανεβήκαμε στο δεύτερο μέρος και παίξαμε το ματς στα ίσια». Όσο για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ χτίζει βήμα-βήμα την ομάδα του. Φτιάχνει καλές υποδομές. Στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που σκοράρουν με ευκολία στην επίθεση. Το πρωτάθλημα θα παίζεται στα ίσα μέχρι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News