default-image

Νίκη της Ρεάλ, ρεκόρ ο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Νίκη της Ρεάλ, ρεκόρ ο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Γρανάδα στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Η Γρανάδα… ταλαιπώρησε αρκετά την Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε και πήρε προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριο Μάντζουκιτς στο 34΄, ποινή που κέρδισε ο Γοδίν από τον Σισοκό.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Ατλέτικο κυριάρχησε και είχε καλές ευκαιρίες για να πετύχει το 2-0 με τον Κόκε και τον Μάντζουκιτς, αλλά το δεύτερο γκολ των «ροχιμπλάνκος» το πέτυχε ο Ραούλ Γκαρσία στο 88΄.

Οι φιλοξενούμενοι μετά και από αυτή την ήττα παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και χωρίς νίκη από τον Σεπτέμβρη.

Ρεκόρ για Ρονάλντο!

Κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση η Ρεάλ επικράτησε 3-0 της Χετάφε εκτός έδρας και συνεχίζει πρώτη στην βαθμολογία έχοντας 45 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο.

Η «Βασίλισσα» δεν ήταν σε καλή μέρα και μετά από ένα μέτριο, από πλευράς θεάματος, πρώτο ημίχρονο ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ μετά από πάσα του Καρίμ Μπενζεμά στο 63΄, με την άμυνα της Χετάφε να τα…χάνει σε αυτή την φάση.

Μόλις στο 67΄ ο Γκάρεθ Μπέιλ εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του κατάφερε και πέτυχε το 2-0, ενώ ο Πορτογάλος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 79΄ για το τελικό 3-0, με τον Χάμες να είναι ο δημιουργός και των δυο γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε για ακόμα μια φορά ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ και έγινε ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας» στα εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News