Αθλητισμός

Αποκάλυψε τις οφειλές ο Σύλλογος Μετόχων του ΟΦΗ

Τον πίνακα που αναγράφονται όλες οι οφειλές της ΠΑΕ ΟΦΗ έβγαλε στον «αέρα» ο Σύλλογος Μετόχων, μέσω της σελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, στο κείμενο αναφέρεται: «Έφτασε στα γραφεία μας ο παρακάτω πίνακας τον οποίο είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να τον δημοσιεύουμε για να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματά του κάθε απλού ομιλίτη για το πως έφτασε η ομάδα "ξαφνικά" σήμερα να απειλείται με αφαίρεση βαθμών και μη ορισμό αγώνων.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τις παλιές οφειλές που έχει η ομάδα μας σε παίκτες, τον τρόπο πληρωμής τους, και από πότε έχουν να πληρωθούν.

Από τον πίνακα προκύπτει συμπερασματικά ότι οι μόνες οφειλές προς παίκτες που πληρώνονταν κανονικά ήταν εκείνες που ήταν από εκχώρηση τηλεοπτικών κλπ.

Οι παίκτες που είχαν μπει στο μνημόνιο και οι υπόλοιποι που ήταν εκτός μνημονίου έχουν να πληρωθούν από τις αρχές του 2014.

Το ίδιο από ότι γνωρίζουμε συμβαίνει και στις οφειλές προς τους φετινούς παίκτες που πολλοί βασικοί παίκτες έχουν πάρει 2000 ευρώ για όλο το 2014, και ακριβώς το ίδιο ισχύει και για οφειλές προς υπαλλήλους της ΠΑΕ και προς τρίτους.

Δεν είναι λοιπόν βάσει αυτών περίεργο το κύμα προσφύγων κατά τις ομάδας μας τον τελευταίο μήνα, αυτό θα είχε ήδη συμβεί εάν η ομάδα δεν έμπαινε στο άρθρο 99 μετά το τέλος του περασμένου καλοκαιριού.

Γεννάται λοιπόν εύλογα το ερώτημα τι έγιναν τα έσοδα που ακούσαμε στην γενική συνέλευση της ΠΑΕ και γιατί αυτά τα στοιχεία αποκρύπτονται έντεχνα ένα χρόνο τώρα?

Εμείς μαζί με τον απλό φίλαθλο κόσμο βομβαρδιζόμαστε από προπαγάνδα με στόχο τον αποπροσανατολισμό μας από την αλήθεια.

Πιστεύουμε ότι έφτασε η ώρα να σταματήσουμε να ψάχνουμε φαντάσματα και να γυρίσουμε τα βλέμματα μας στους πραγματικούς ενόχους για την απαξίωση του μεγαλύτερου εκπροσώπου του νησιού μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σχόλια