default-image

Ισοπαλία σε ματς θρίλερ στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία σε ματς θρίλερ στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έσπασαν καρδιές απόψε στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου μετά από ένα ματς θρίλερ, ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε 1-0 στο α' ημίχρονο με γκολάρα του Μπουμάλ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε με τον Μπεργκ στο 78' και χρειάστηκε σωτήρια επέμβαση του Άγγλου τερματοφύλακα Στιλ σε πέναλτι του Κολοβού στο 87' για μην ηττηθεί και το ματς στη Νέα Σμύρνη να ολοκληρωθεί ισόπαλο...

Χωρίς ρυθμό το πρώτο ημίχρονο με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα. Στο σημείο όπου το «Τριφύλλι» άρχισε να ανεβάζει στροφές ήρθε το χτύπημα από τους «κυανέρυθρους», που άνοιξαν το σκορ με το πανέμορφο σουτ-βολέ του Μπουμάλ (33') κόντρα στη ροή του ματς.

Η ομάδα του Αναστασίου κυριάρχησε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, ευνοούμενη και από την είσοδο του Καρέλη αλλά και του Κλωναρίδη. Η απάντηση ήρθε με τον Μπεργκ στο 78ο λεπτό, όμως ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη, όταν ο Κολοβός είδε τον Στιλ να αποκρούει εντυπωσιακά το πέναλτι του Κολοβού (86'), για το οποίο διαμαρτύρεται έντονα ο Παναθηναϊκός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80' Μπούζας), Κολοβός, Ιμπαγάσα (55' λ.τ. Πάνος), Γιάννου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Λαγός (62΄Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (46' Καρέλης), Ατζαγκούν (76' Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News