default-image

"Πυρά" κατά Γιουβέντους από τον Μπενίτεθ

Ποδόσφαιρο
"Πυρά" κατά Γιουβέντους από τον Μπενίτεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη προηγούμενη αγωνιστική, η διαιτησία στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους εξόργισε τους ανθρώπους της Νάπολι με τον Ράφα Μπενίτεθ να ρίχνει νέες "βολές" προς τη μεριά της πρωταθλήτριας Ιταλίας...

Σε συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα με τη Λάτσιο, ο Ισπανός τεχνικός της Νάπολι δήλωσε: "Η πολεμική που ξέσπασε μετά τη Γιουβέντους; Σήμερα χάρη στο ίντερνετ έχουμε τη δυνατότητα να πάμε και να βλέπουμε τι έλεγαν στο παρελθόν Μπουφόν, Αλέγκρι και Μαρότα όταν δεν ήταν στη Γιουβέντους.

Μιλούσαν για υποταγή. Γράψτε στο ίντερνετ λέξεις κλειδιά όπως... Μπουφόν, Πάρμα και διαιτητές... ή ... Αλέγκρι, Μουντάρι, Μίλαν... ή ακόμα... Μαρότα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Πάρμα, διαιτητές... δεν γεννηθήκαμε χθες".

Για την αναμέτρηση στο "Ολίμπικο" κόντρα στη Λάτσιο, ο Μπενίτεθ δήλωσε: "Όλοι είδαμε πως κόντρα στη Γιουβέντους, η Νάπολι άξιζε κάτι περισσότερο. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τη Λάτσιο που είναι σημαντικό, αλλά όχι αποφασιστικό.

Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λάτσιο που τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Πάμε στο Ολίμπικο για να πάρουμε τη νίκη, είμαστε αισιόδοξοι και θα πάμε με τη σωστή νοοτροπία".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News