default-image

Μετά το σοκ, ο ΟΦΗ πάει για το διπλό στη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Μετά το σοκ, ο ΟΦΗ πάει για το διπλό στη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις μία ημέρα μετά το σοκ της αφαίρεσης των 6 βαθμών, ο ΟΦΗ καλείται να τα δώσει όλα για τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται για άλλη μια φορά ν' αφήσουν εκτός γηπέδου τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει και να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους. Ο 57χρονος προπονητής προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αν, εξάλλου, δεν αλλάξει η απόφαση αφαίρεσης των 6 βαθών, τότε ο ηρακλειώτικος σύλλογος είναι δεδομένο πως πρέπει πια να «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια για να καλύψει το δυνατόν συντομότερο το χαμένο έδαφος.

?Η αποστολή, πάντως, των Κρητικών δεν είναι απλή, αφού υπάρχει, απ' τη μια πλευρά, η ψυχολογική φθορά με τις διοικητικές εξελίξεις, ενώ, από την άλλη, η ομάδα της Ημαθίας είναι αρκετά δυνατή, ιδιαίτερα μέσα στο «σπίτι» της. Αυτό σημαίνει πως για να καμφθεί η αντίστασή της θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Απουσίες υπάρχουν και πάλι, αφού ο Μερεμπασβίλι παραμένει τραυματίας και δεν υπολογίζεται, όπως, επίσης, και ο Περογαμβράκης. Στην αντίπερα όχθη, ο Λόρια αποθεραπεύτηκε και γυρίζει, με τον Αναστόπουλο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τζορτζ, που ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα και δεν έπαιξε την Τετάρτη απέναντι στον Παναιτωλικό.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, με το οποίο έχουν καταφέρει να διεκδικούν ακόμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει βαθμούς για να παραμείνει και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/1

Ατρόμητος-Νίκη Βόλου (-)

Βέροια-ΟΦΗ (15:00, Novasports 3): Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας)

Κέρκυρα-Skoda Ξάνθη (17:15, Novasports 1) : Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 2): Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Κυριακή 18/1

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 2): Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (17:15, Novasports 2): Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός (17:15, Novasports 3): Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (19:30, Novasports 1): Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Δευτέρα 19/1

Εργοτέλης- Καλλονή (19:30, Novasports 1): Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News