default-image

Μεσημεριανό τεστ για τον Εργοτέλη σήμερα στο Λίντο

Μπάσκετ
Μεσημεριανό τεστ για τον Εργοτέλη σήμερα στο Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαββατιάτικα είναι τα δύο από τα τρία παιχνίδια με κρητικό ενδιαφέρον στη 13η και τελευταία για τον α' γύρο αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Ο Εργοτέλης υποδέχεται σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι στο κλειστό του Λίντο τον Αρχάγγελο με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή. Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα της Ρόδου παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, αλλά και οι «κιτρινόμαυροι» είναι αήττητοι ως τώρα στο Λίντο. Το γεγονός ότι διεξάγεται μεσημέρι Σαββάτου, ωστόσο, δε θα επιτρέψει σε αρκετό κόσμο να δώσει το «παρών». Διαιτητές θα είναι οι κ. Σπυρόπουλος Σπ.-Τσολάκος (κομισάριος ο κ. Γιαννακουδάκης).

Σήμερα αγωνίζεται και η Ακαδημία Ρεθύμνου, η οποία υποδέχεται στις 7 μ.μ. στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» τον Κάδμο. Οι Ρεθυμνιώτες, αν και αγωνίζονται χωρίς τον τραυματία Μαραγκάκη, δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα, παρότι το έργο τους θα είναι δύσκολο. Διαιτητές θα είναι οι Αντωνίου-Καλογριάς (κομισάριος ο κ. Τζωρτζάκης). Ο Ηρόδοτος, τέλος, αγωνίζεται αύριο αντιμετωπίζοντας στις 5 μ.μ. τον τρίτο στη βαθμολογία Πόλις στην Καλλιθέα. Η ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη πάει ως αουτσάιντερ να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Διαιτητές θα είναι οι Δημόπουλος-Καρπάνος.

Επίσης, διεξάγονται τα παιχνίδια Κορωπί-Σπόρτιγκ, Αιγάλεω-Ιωνικός Ν.Φ., Ίκαρος Ν.Σμ.-Διαγόρας Δρ. και Πεύκη-Κρόνος Αγ. Δημ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News